Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
mandag 26. august 2013

Hallo?

Host og hark!Nå var jammen tastaturet nedstøvet, etter at bloggen har ligget brakk helt siden mai. Det er jo intet mindre enn en stor skam! Grunnen til denne usannsynlig lange nedetiden er både mange og sammensatte, men det får vi ta litt pø om pø. Nå må jeg bare se til å få fingrene på gli igjen, for her skal det blogges!


Gleden og overraskelsen var uansett stor, da jeg logget meg på Blogger, og fant at det hadde ramlet inn med flere nye følgere i løpet av sommeren. Hvordan i all verden dere har funnet veien ut i ødemarka, er mer enn jeg kan forstå, men hjertelig velkommen skal dere være. Nå skal jeg se om jeg ikke kan klare å gi dere litt lønn for strevet, også.


Men, hvor skal man liksom begynne? Det er neimen ikke bare, bare å komme i gang etter en lengre bloggtørke. Skal jeg fortsette der jeg slapp, burde jeg vel gitt et referat av årets 17.maifeiring, men jeg føler kanskje at det er litt lite dagsaktuelt? Og hva har Bustefamilien egentlig bedrevet med den siste tiden?


Bare for å ha sagt det: SÅ tøff er IKKE mora!

Et dypdykk i Facebook-oppdateringene fra de siste månedene, viser følgende:

"Busteliten skal på kino for aller første gang i dag - for å se seg selv på lerretet!"
Jepp - Munchs Mødre har hatt premiere.

"Når man står ved siden av tørketrommelen og hører at den skifter 'gear', liksom sakker farten litt, får redselsklump i magen og tenker at 'SHIT!! Vi styrter!!'... Overarbeidet?"
Det har kanskje blitt litt mye jobbing?

"Busteliten har nå satt i gang sin aller første vaskemaskin - helt selv. Alle single jenter i 1-2-årsalderen: Her snakker vi et catch av en kæll altså!"
Altså; vi leker ikke barneoppdragelse!

"Langemann har lastet skuta full, kapteinen og styrmann Ulf ligger til lading, og tante Bassa har skurt dørken i vertshuset og lagt siste finish på nistekaka. Jaggu trur jeg ente vi er klare til å legge fra kai i morra og beseire De Syv Hav æ gett!"
Gjett hvor vi har vært på ferie i sommer (uten å kikke på bildene).

"'Det første barnehageåret er verst,' sa de. Jada! Vi kom nøyaktig åtte barnehagedager inn i det andre året, også var det på'n igjen..."
Det skulle ikke være mulig...

"Kappte!!" Hinkelpinkel er rykket ned på andreplass når det
gjelder heltelista i Bustehjemmet. 

Også er det et utall oppdateringer som omhandler betraktninger av Drømmehagen-situasjoner. Som at Tomlinge Un beholder alle tomlingeklossene helt for seg selv og sånn. Så sånn i det store og hele, så har det ikke vært all verdens hæppeningær i Bustehjemmet de siste månedene, kanskje. Vi har malt det, da. Og nå som vi er endelig ferdig med huset, så skal vi bytte det ut. Men, mer om det siden. Nå er i hvertfall Bustebloggen oppe og går igjen, også får vi håpe den holder seg på bena!


Blogges vi?

 

10 kommentarer:

Pepperkakefjellet sa...

Velkommen tilbake:)

Mormorfarmor Inger sa...

Bra at du er tilbake! Lykke til med flytting :)

Marita sa...

Velkommen tilbake, har savnet innleggene dine :)

molar85 sa...

Der var du jo :)

Velkommen tilbake!

Ann-Kristin sa...

Velkommen tilbake bustemor.. <3 <3 Har savnet å lese bloggen din... <3Håper spiriten har kommet tilbake <3

Shy sa...

Der var du igjen :)
Kjekt!

Elisabeth, innerst i veien sa...

Jepp, vi blogges!

Bergljot sa...

Kjekt å ha deg tilbake :-)

Spirea sa...

Godt å se deg igjen <3 Og godt å lese det er liv og røre og mye som skjer...Håper du har det bra oppi alt sammen! :) Nå må du ikke forsvinne for oss igjen, da :) vil bare sende en klem jeg, og ønske deg god helg. mange klemmer din vei <3

Petrus og Petrine sa...

Velkommen tilbake, 👍

Related Posts with Thumbnails