Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
tirsdag 28. august 2012

Det står til liv...

Det har vært hektiske dager for Bustenelliken i det siste. Husmorlivet og mammapermisjonen er over, og det er også studentlivet. Jeg kan ikke lenger skryte på meg å være en lite yppig studine. I stedet har jeg gått hen og pådratt meg titlene selvstendig næringsdrivende og daglig leder. Like greit dét, liksom, når man først skulle ut i arbeidslivet. 

Bustebloggen er en personlig blogg, men ikke privat. Derfor har jeg i lang tid fundert på hvorvidt jeg skal fortelle om dette, eller ikke. Det er jo så greit og gjemme seg her bak dataskjermen og blogge om hverdagslivet, men nå er det jo slik at jobben også vil bli en stor del av hverdagslivet. Tolv timer i døgnet så langt, så det er jo ikke til å komme unna. 

For å gjøre en lang og innviklet historie kort og enkel, så har jeg vært på riktig sted til riktig tid, og kjent de riktige menneskene. Derfor kunne jeg for et par uker siden åpne et bakeriutsalg her vi bor. Og - for alt jeg vet kan det jo hende at jeg har hatt besøk av noen av dere som leser Bustebloggen min?

Det er uvant å være så lite hjemme, og å gå fra null arbeidstimer den ene uka, til 65 den neste. Men, det er utrolig moro, og jeg angrer ikke i det hele tatt på at jeg valgte å satse på dette! Det var ikke dette som var den egentlige planen for veien videre for noen få måneder siden, men innimellom må man bare ta et valg når en nøtt faller i hodet på en; man kan enten tro at hele himmelen faller ned, eller så kan man tro at det er prinsen og halve kongeriket. Jeg valgte å tro det siste, og slik gikk det altså til at husmortilværelsen tok slutt. Hvilket også skittentøysdunken bærer preg av i skrivende stund. 

Selv om det har vært lite med innlegg på Bustebloggen i det siste, er jeg glad for å se at dere fortsatt titter innom og legger igjen noen ord. Etter hvert som hverdagen normaliserer seg igjen, kommer jeg tilbake for fullt igjen. Det er jo så koselig med denne bloggingen! Men, nå må jeg først og fremst deale litt med vaskemaskinen, slik at vi får noen rene klær her i huset.

Ha en fin-fin tirsdag videre - vi blogges!

 

14 kommentarer:

Åshild sa...

Bakeri er veldig gøy! Gratulerer.

Unknown sa...

hei, hei! Lenge siden sist! Lykke til med oppstart av jobb :)

jenny

Anonym sa...

Oiiii, gratulerer med eget firma;-) Spennende da;-)

Pia sa...

Tøft med bakeri! Lykke til!

Hegeslilleboble sa...

Så utrolig kjekt og spennende! Skulle ønske noe slikt skjedde med meg også:). Kos deg masse!

Shy sa...

Så kjekt! Lykke til i ny jobb!

Janet sa...

Så gøy det hørtes ut. Lykke til med bakeriutsalget!

Elisabeth, innerst i veien sa...

Så gøy med egen bedrift. Åh, du er tøff assa. Kult. Lykke til, håper antall arbeidstider synker etterhvert.

Monica fra Moxas Univers sa...

Håper det går bra med deg :)

Jeg kommer innom en av dagene :) Gleder meg til å se hvordan du har fått det i bakeriet :)

Masse klemmer fra Monica

Stine Westmoen sa...

Så spennende da! GRATULERER en masse!!! ønsker deg masse lykke til, og gleder meg til neste innlegg :D

Petrus og Petrine sa...

Gratuerer !
Så spennende, jeg heier på deg :)
Hvor liker utsalget da?
VI farter jo litt i Østfold og derfor kan det være at vi har vært innom ...

Uansett, fineste onsdagskkvelden til deg :)

Unknown sa...

Åhhh, så FANTASTISK! SÅ heldig du er! :)) OG TØFF! HUrra for at du bare hoppet i det, jeg håper jeg en vakker dag kan komme innom å kjøpe noen rosinfrie boller av deg! :)

PS! Nå som du er bakeridame kan du kanskje fortelle meg bakgrunnen for at det i det hele tatt ER rosiner i boller? Jeg tror nesten jeg hater det, og jeg bruker sjelden så sterke ord. ;)

KLEM!

Mormorfarmor Inger sa...

Herlig bakeri -jeg har vært der og kommer tilbake, plutselig :)
Gratulerer igjen!!!

Over Regnbuen sa...

Jeg henger en smule etter på blogglesingen, men en gratulasjon er jo på sin plass her!! Så gøy! Og utfordrende :D Gratulerer!

Related Posts with Thumbnails