Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
mandag 2. juli 2012

Busteliten trenger hjelp

For Busteliten er det én ting som betyr mer enn noe annet her i verden.
Ja, bortsett fra mamma'n og pappa'n kanskje, da. 
Den tingen, det er Ulf. 


Ulf er livsviktig. Ulf er bestisen.


Vennskapet mellom Ulf og Busteliten er muligens en anelse skjevt, i det Ulf stiller opp i tykt og tynt, mens Busteliten for det meste svarer med å stappe Ulf i munnen. Men, vi har alle våre måter å vise kjærlighet på...


Det er to Ulfer i omløp her i Bustehjemmet, men mamma'n og pappa'n til Busteliten begynner likevel å miste nattesøvnen, for "hva hvis...?". Ulf lever et hardt liv, og vi er redde for at en av Ulfene en dag bukker under for presset. Da skulle vi gjerne hatt enda en Ulfe-bror eller to å ty til. 


Ulf er fra KappAhl, men her i området har vi ikke klart å finne en eneste Ulfe-bror. Han er visst utsolgt. Nå lurer Busteliten, og mamma'n og pappa'n hans, på om det kanskje er noen i det ganske land som kan hjelpe oss? Om kanskje du som leser Bustebloggen, kunne tatt en ekstra titt på KappAhl neste gang du er innom, for å se om du finner Ulf? Vi betaler selvsagt for både Ulf og porto. 


Ulf har også fått sin egen Facebook-side, Ulf møter verden. Bli gjerne en stalker, og bli bedre kjent med Ulf. Han er en riktig så festlig kar, skjønner dere. 


Vi håper at det er noen der ute som kan hjelpe oss!
Spre gjerne ordet.

Hilsen fra 
Busteliten, Bustemannen, Ulf sjøl og


 

11 kommentarer:

Frihet sa...

He he he. Ja her har vi en sau som ikke er å oppdrive kenger, håper virkelig at han aldri forsvinner.

Skal se etter en Ulf på neste handlerunde.

Frihet sa...

....lenger.....

Renate sa...

Kjenner til den bekymringen :) vi klarte oss med to kosefiller, men den ene ble etterhvert musespist. Den andre lever ennå, men blir mindre og mindre populær...kanskje like greit når man er 5,5 år :)
God mandag!
Klem

Lindas Lille Leilighet sa...

Haha! ..og, aaawh:) skal se etter Ulf jeg:)

VeroNot sa...

hehe... ja, det er noe med disse kose klutene. Håper noen finner en ekstra Ulf til Buteliten. :-)
Ha en finfin kveld!!

Vigdis sa...

Så søt!
Hos oss er det en større bamse det går i. Han heter Bæ, og var større enn treåringen da hun var baby. I fjor ble han med på ferie, og vi klarte å glemme han to ganger. Første gangen var det bare å snu, andre gangen måtte han ettersendes i posten og hun måtte klare seg uten de siste tre dagene av ferien. Men det gikk bra :)
Skal se etter Ulf neste gang jer er hos Kapp Ahl :)

salige lavendel sa...

Hi hi, så søtt. Har desverre ingen Ulf å bidra med, men skal selvsagtse etter neste gang jeg er på Kapp Ahl. Håper du finner en liten Ulf til.

Trine sa...

Sendte melding til KappAhl på Facebook siden deres (med link hit selvsagt) med spørsmål om Ulf er å oppdrive mer, så jeg skal melde tilbake så snart jeg får svar.

Trine sa...

Fikk svar fra KappAhl:

"Hej! Visst är de små snuttedjuren söta! Nallen som finns på bloggen är en gammal modell och finns förmodligen inte kvar i butikerna. Däremot får vi in tre nya djur. En panda, en kanin och ett lamm kommer in till hösten, lika söta de! Så håll utkik och så får vi hoppas att du finner en ny favorit bland dessa!"

Så da er det om å gjøre om noen finner en ensom Ulf som har blitt oversett i en butikk.

Over Regnbuen sa...

Har skrevet til Ulf på facebook-siden hans ;)

Over Regnbuen sa...

Det var rart, jeg ser det ihvertfall, der det står "Nylige innlegg av andre på Ulf møter verden"! Men uansett, lillebror har to Ulf'er til overs, og vil gjerne sende dem til Busteliten :) (Visst han godtar at de er liiitt spist på, men nyvasket og ikke slitt.)

Related Posts with Thumbnails