Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
lørdag 5. mai 2012

Diggbart just nuh!

 Jeg vet jo at det er mange av dere som følger oss her på Bustebloggen som også syns det er litt artig å få innblikk i hvem vi er, ikke bare i hva vi gjør. Vi er jo langt mer enn hva som kommer til syne her gjennom bloggen. For eksempel så heter vi jo ikke Bustemann, Busteliten og Bustenellik (whaaat?). Nå er det jo ikke slik at det er hverken mulig eller ønskelig (whaaat?) å vise hele seg på en blogg heller, men jeg har tenkt til å gi dere bitte, litte gran mer innsikt gjennom en liten boks i venstre marg. Den oppmerksomme har kanskje lagt merke til at den har vært der en god stund allerede? 

Diggbarheter kommer og går. Også her i Bustehjemmet. Bustemannen digger sjeldent noe annet enn jobben, men for Busteliten og meg selv er diggbarhetene gjerne litt mer mangfoldige og fleksible. Med ujevne mellomrom, alt etter som når hva vi digger endrer seg, oppdaterer jeg diggbarhetene våre i den lille boksen der ute i venstremargen. Så kan dere liksom følge litt med på hva vi gjør, samtidig som dere får litt mer innblikk i hvem vi er. Høres det greit ut, eller?

For eksempel kan det jo hende at det overrasker noen at vi fullstendig digger et sånt derre program som går klokka halv ti på kvelden på TV3. En diggbarhet som for øvrig kun gjelder Bustemannen og undertegnede, ikke poden. Og vi er stolte for at vi ikke er deltakere. Pappa er også ganske happy med det. I samme åndedrag nevner vi at kumøkk-lukt er det kun jeg som digger. Drømmehagen? Tja... Bustemannen bryr seg hvertfall ikke. "Hinkel Hvem-for-no' sa du?" sa'n.


- Har du noe som er litt sånn ekstra diggbart just nuh? -


 

6 kommentarer:

fryd&forandring sa...

Så morsomt, da må jeg inn å lese!! Det nevnte programmet er lett å digge, noe pinlig, men jeg ser det om det ikke er noe annet -og jeg blir engasjert!

Ha en fin helg da!!
Klem

eventyrLise sa...

Jeg får ikke frem noen sidemeny når jeg blogger fra mobilen... :-(

lise sa...

Jeg digger ikke nevnte tv-program (det jeg regner med at det er). Jeg digger innmari gamle, fine campingvogner. Og snart kommer vår hjem!

VeroNot sa...

Digger kule blogger som din! :-) Ha en fin søndag (i morgen) klemmer

Mona Christin sa...

Gleder meg til å se om du fant noe fint på loppis i Oslo.

Greit å være litt "anonym" vel? Jeg har vel så vidt nevnt navnet til jentene, men mannen holder jeg for meg selv. Hihi...

Klem Mona C

Ingamor sa...

Nyklipt gress, kometkameratene og kumøkk. Det er bare diggbart akkurat nå,og is. MASSE is!!

Related Posts with Thumbnails