I mangel på bedre Bustenheter (nytt ord?) har jeg lyst til å komme med et lite middagstips i dag. Kan hende har de fleste lammelåret klart allerede og kjøleskapet fullt av grillpølser, men har dere dårlig tid en dag dere skal rekke "alt" er denne retten midt i blinken. Jeg har neppe funnet opp kruttet på nytt, men oppskriften er ikke rappa fra noen andre, så kyllingpakker à la Bustenellik here we go!
Alt du trenger er:
kylling, skjært i biter
purreløk
sopp
ost, revet sådan
tortillalefser
Stek kyllingen.
Bland inn purreløk, sopp og ost.
(Her har vi litt Skipper'n-grønt også, etter
man tager hva man haver- og vi kaster ikke mat-
prinsippet.)
Legg en passe mengde i hver tortillalefse,
og legg dem i en ildfast form.
Strø over litt ost, og putt det i stekeovnen til osten har smeltet.
Serveres med salat, og hva smaksløkene måtte begjære av dressinger og den slags. Mine smaksløker higer gjerne etter aioli til disse kyllingpakkene, og da får de det. Sammen med litt balsamico.
Kyllingpakker à la Bustenellik; velbekomne!
4 kommentarer:
Denne var ny for meg, og det så godt ut.
Mmmm, det så snadder ut :)
Namm, tips mottas med takk -spesielt sånne der en kan ha litt av hva man allerede har. En stor bonus at barna liker stort sett alt når det er pakket inn i tortillalefser!!
Klem
Nam - namn :)
Denne må eg prøve ein dag ;)
Her er lammelåret innkjøpt, problemet er berre at eg aldri har laga lammelår før - og må finne ut korleis eg skal gjere det ;) Gode tips eller??? Kanskje eg har tatt med "vatn over haudet"???
Ha ei fortsatt fin påske :)
Klem
Legg inn en kommentar