Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
lørdag 14. april 2012

Å hei og hå og bukk og nikk

Å hu hei hvor det går! Plutselig har det blitt lørdag igjen! Denne uka har gått rasende fort, syns jeg. Jeg leste i et ukeblad før helga, hvor det var en dame som hadde gitt seg med å drømme om mer tid - hun hadde innsett at det ikke ville skje likevel. Noe å tenke over? 

I dag har vi vært i barnebursdag til ei lita perle. Fadderbarnet vårt fylte ett år i går, så i dag har vi feiret frøkna med brask og barm, pølser, brus og kake. Helt enkelt å finne en finstas å træ på Busteliten for anledningen var det imidlertid ikke. Han befinner seg midt mellom størrelse 68 og størrelse 74, og ser mer ut som en hengslete fjortis enn en liten kjekkas på snart seks måneder. 


I morra skal vi i bursdag igjen, for å feire (tipp-) oldemor som også hadde bursdag i går. Hun fylte 94, og vi gleder oss veldig til å feire henne. Da jeg i påska spurte hva hun ønsket seg til bursdagen, fikk jeg til svar at hun hadde alt hun trengte og mer til, så i kveld baker jeg oreokake til henne. Det syns hun er så godt, og da kan hun jo heller få dét enn noe hun allerede har og som hun ikke trenger fler av. Jeg kjenner at også jeg gleder meg litt til den bursdagsgava. 

Det har kommet mange fine kommentarer fra dere denne uka, og dere skal vite at jeg setter enormt pris på hvert eneste ord! Tilbakemeldingene deres er helt fantastiske, og gjør godt for selvtilliten. De gode og oppmuntrende ordene når de litt mer personlige innleggene publiseres, varmer dessuten litt ekstra. Desverre rekker jeg ikke alltid å få gitt hver enkelt svar, men jeg forsøker så godt jeg kan når tiden strekker til å titte innom hos dere. Og til alle som lurer på når jeg blir å se i KK, så har jeg nå fått vite at det skjer fra og med fredag 29.juni, i KK nr.26. Påminnelse kommer selvsagt. Hallo - my fifteen minutes of fame! Det kommer jeg ikke til å la dere glemme, vær dere sikre! Eller...? 


Det har også kommet til flere følgere her på Bustebloggen den siste uka, og det syns jeg er ille moro. Velkommen skal dere selvfølgelig være! 245 følgere - når vi 300 i løpet av året, eller? På én måte er det litt skummelt å tenke på at så mange mennesker følger med på hverdagen vår, men det er også innmari morsomt å se at så mange er innom og leser alt fjaset. Det gjør det bare enda morsommere å blogge, det at noen faktisk leser, liksom. (Bustemannen syns også det er innmari greit, da skravler jeg ikke så mye her hjemme!)

Nå er det bena på bordet resten av kvelden. Jeg har registerert at Rotløs Ungdom med sjølvaste James Dean går på TV i kveld, og den har jeg hatt lyst til å se leeenge. Jeg ønsker deg som titter innom en fin kveld og fortsatt god helg. Kanskje gjør du noe spennende i kveld? Eller slapper du av, som oss?

Vi blogges!
(Jeg har masse på lur i hodet, som bare venter på å komme ut gjennom tastaturet.)

 

11 kommentarer:

eventyrLise sa...

Jeg kjeder meg ille i kveld. Loftet er ferdig ryddet, og jeg vet ikke hva neste prosjekt skal bli.

Ha en flott kveld.

Ingamor sa...

Bena på bordet er tingen her ja. Men Titanicserien er det som blir stående på tv`n siden gubben har hatt en greie for Titanic siden han var liten. Koselig med selskap, men oppryddinga er ikke såååå gøy! God Kveld til deg og dine og takk for i dag <3

tonje boganes sa...

Så spennende det med KK. Gi lyd når det kommer, så må jeg løpe og kjøpe!

Innom for å si takk for at du er med på gavedrysset mitt. Gjør meg glad!

Ønsker deg en fin lørdagskveld
Klem Tonje

Mormorfarmor Inger sa...

Her er det bursdager annenhver dag... Det føles ihvertfall sånn. Så baking og egginnkjøp er det store. Vi valgte oss april i denne slekta ;)
Hilse veslekæll! Jeg ser han for meg i fint antrekk :)

Whitebite sa...

Ser på Titanic..eller..et øye innimellom på Titanic..såmm cirka hvert 30.minutt. Spennende, med andre ord. Og så er det så mye spennende på iphonen..og på Pcen..

Ingen som prater lengre i dette huset heller.. aaahh..så deilig!

Spennend med KK! kuuulere enn kuulest! fortsatt fin helg!

Whitebite sa...

sånn, ikke såmmm

Livets drøm/Eva Elisabeth sa...

Ønsker deg en knall fin søndag
klem

Stine Westmoen sa...

Ser frem til du kommer i KK. Skal kjøpe mitt første ukeblad på mange mange måneder!

PS: Håper veska har kommet frem. Stoler ikke 100% på posten kan du si...

No.15 sa...

KK? Spennende! Det blir stas å se.

Nyt kvelden og ønsker deg en finfin ukestart.

klemmer

Lindas Lille Leilighet sa...

Heihei:) Koselig at du la igjen litt info inne hos meg:) Absolutt ikke noe tvang å lage blogginnlegg!:) Men gøy å gjøre litt stas på herlige bloggjenter noen ganger:)

Ha en fiiiin start på uka!

fryd&forandring sa...

Nammmmm, den kaka kunne jeg hatt helt for meg selv, hihi!
Noen sa engang at det er bortkastet å drømme om mer tid.. Sant nok, men man håper jo alltids på et under, hihi!

Klem

Related Posts with Thumbnails