Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.




fredag 16. mars 2012

Mitt eget irritasjonsmoment

Jeg vet ikke helt når det skjedde, men jeg har altså blitt mitt eget irritasjonsmoment. En av disse som alltid får gjort alt og fortsatt har tid til overs. De folka jeg alltid har irritert meg over, fordi det ikke har vært meg og jeg har ikke skjønt hvordan de har fått det til. Jeg vet fortsatt ikke hvordan det går til, men denne uka har jeg vært en sånn, og det hele toppet seg liksom ved daggry (ja, eller gry og gry, det var etter at vi vekket Bustemannen som forsov seg, men før vi ellers ville vært oppe) da Busteliten og jeg stod på kjøkkenet og bakte kake. Fra skrætsj! Er'e mulig? Er dét oss? Tydeligvis. Liker jeg det? Nja, skeptisk. Hva skal jeg irritere meg over nå, liksom?


Bustemannen ble i allefall glad da vi kom rællændes med barnevogn, kake og muldvarp med bæsj på hodet i det klokka slo elleve slag og signaliserte lunsj. Fredager er jo egentlig pappapermdag, men inntil videre er pappapermdagene vanlige arbeidsdager igjen. Bustemannen er byggeleder på et stort bygg med kort tidsfrist, og da er det ikke alltid at det er like lett å ta seg fri hver fredag. Så, da får heller vi komme til Bustemannen. Helt greit det også. Når han kommer hjem klokka femten, så er det jo helg!

I helgen er planen å få begynt på en del prosjekter ute, og så får været avgjøre hvorvidt dét skjer. På tunet her ute har vi på en måte passert grensa for sjarmerende rot for lenge siden, og det er det vi har tenkt til å få gjort noe med nå. Slike småprosjekter som ikke skaper problemer selv om det skulle slumpe til å komme litt snø igjen. Det fine vårværet vi har hatt den siste tiden har gjort noe med arbeidslysta, og da gjelder det å utnytte den før den forsvinner igjen. Det kan jo også fort gjort skje.


Ellers er det ikke mye nytt å melde fra Bustehjemmet i denne omgang. Om ikke jeg snart får støvsugd, kan det hende det blir en kamp om eiendomsretten, Bustefamilien vs. Hybelfamilien, men let's hope not. Én Selma, én Soodus, herr og fru Marsvin, én Bustemann, én meg, en gulpemaskin og ikke å forglemme barnevogna, (THE sinner, les: strømaskin - gårsdplassen er snart tom for grus, jeg sverger!); det gjør noe med gulvene i et hus. Virvelvinden får blåse seg opp, så vi får avverget en potensiell katastrofe. Vi kan jo ikke flytte på gata med en baby, bare fordi familien Hybel skal få boltre seg fritt i det som har blitt reneste sandkassa! 

Og du da, har du noen planer for helga? Tell me, tell me!

Jeg forsøker forresten så godt jeg kan å besøke dere om dagen, men jeg sliter med å komme inn på bloggene rundt forbi. Er det bare jeg som har dette problemet? Sidene er helt deformert, hvis de i det hele tatt lar seg åpne. Jeg får lest noe, men å kommentere er tidvis helt håpløst. Håper det retter seg snart igjen!

Med ønske om en god helg til deg og dine -
vi blogges!

Og du - husk å melde deg på give away HER da!


 

9 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Ha ha ha, å være sitt eget irritasjonsmoment er ikke bra. Vi rømmer fra utendørsrydding og shining av hagepletten for en siste krampehelg på vinterfjellet. God helg.

eventyrLise sa...

Jeg tror jeg har problemer med det meste om dagen jeg. Hehe

Helgen skal brukes til...tja si det. Kanskje jeg klarer å få akebrettene i kjelleren. De har jeg nemlig bestemt at vi ikke trenger noe mer! Også lurer jeg på om det er noe galt med lillebror, han er ikke som han pleier i dag.

Håper dere får utrettet noe i helgen, og lykke til med kampen mot hybelkaninene.

Gotteriogsann sa...

Å være sitt eget irritasjonsmoment er jammen ikke lett, da harman jo ingen å skylde på.
Du får gjerne dele ut litt energi videre i retning Råde om du vil det...

God helg.

Klem fra Heidi

Linda sa...

Hihi...du skriver så artig...
Fint nattbord du har fiksa og!

Fin vårhelg!
Klem fra Linda

sisselastrid sa...

Hahaha!!!!
Ler godt no :)))
Kanskje på tide å kaste ut hybelbuarane dine!!!! Så dei ikkje okkuperar huset heilt....

God helg klem :)

Fru Andersen sa...

HIhi, du verden, kanskje det er smittsomt og at litt tiltakslyst har kommet hit også. For jeg har også følt at jeg har fått gjort litt i det siste.....malt og malt...men ikke blogget noe særlig da;-)

Ute ja....isj, her kommer haugen med kvister og greiner frem sakte men sikkert under snøen. Vi kom liksom ikke lenger i høst enn å sage ned busker og kratt, og lot alt bare ligge midt på plenen. Så rart at det ikke bare forsvant av seg selv i vinter!?

Loppis på meg i helgen og litt prøvings med kameraet, og litt myndig mamma, og litt grei kjæreste, og kanskje til og med litt halvgod baker;-)

Klemmer!

Monica fra Moxas Univers sa...

Her skal helgen brukes på lekselesing og rydding.. her har også nemmelig hybelkaninene okkupert store deler av boligen.. Vi har også masse sjarmerende rot rundt husveggene, slekta har lånt varebil og henger, så vi har liksom stablet vårt eget skrot litt her og litt der mens vi har pussa opp :)

Jeg forstår heller ikke hvordan alle får til alt. Jeg hører de forteller om morgener med trening FØR jobb.. unger leveres på SFO og barnehage og man kaster seg til jobb.. så kommer de hjem og lager middag, gjør lekser med ungene, rydder og vasker littt, drar på fotballtrening med sønnen, mens dattera er på dansetrening også hjem og stryke klær og ERRE MULIG??

Jeg får ikke til alt dette jeg! Nå skal guttene begynne på kickboksing og jeg aner ikke hvor jeg skal finne tid og lyst til å farte i mellom enda mer enn det jeg allerede gjør.

men men.. det er bare å innse.. jeg kom ikke til denne jord med fulladet duracell i baken, jeg kom med flatt batteri og må lades opp til flere ganger om dagen.. sånn er det bare..

Ha en god helg Busta!

Klem fra Moxa!

...huset ved kanalen... sa...

God helg! Synes du høres ut som supermor jeg:-)

Livets drøm/Eva Elisabeth sa...

Ønsker dere en kjempe fin helg!
Ang å komme inn på blogger. Om du bruker IE8/IE9 kan det være derfor. Jeg slet veldig da, men så byttet jeg nettleser og ting fungerer igjen.
klem

Related Posts with Thumbnails