Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
fredag 30. mars 2012

En Rosendahl-favoritt

I Bustehjemmet er vi veldig glad i Rosendahls Grand Cru, og vi har opptil flere av produktene i serien. De er både enkle og stilrene, og passer godt inn uansett anledning. Den absolutte favoritten er og blir uansett Grand Cru sin termokanne. Å finne en god termokanne har ikke vært lett, men i det vi fikk en slik en i hus, var jakten over.
 


Én ting er at den er pen å se på, med sine slanke linjer og enkelhet, men den er også fantastisk god å helle av, og dét betyr mye. Hvem vil vel ha den hvite duken full av kaffeflekker fordi termokanna har en umulig helletut? Vel, det problemet eksisterer ikke med Grand Cru sin termokanne, faktisk. 


Den har også mange spennende farger; rød, gul, hvit, brun, sort og mange fler. Nytt for våren, er fargene mørkegrå, marineblå og syrinlilla. Og vet du hva? Du kan vinne en slik termokanne fra Rosendahl her på Bustebloggen! 


Dersom du ikke allerede har gjort det, så klikk deg inn HER og meld deg på Bustebloggens give away. I tillegg til Rosendahls Grand Cru Termokanne (se HER også), kan du også vinne Rosendahls Grand Cru Outdoor Set (se HER) og produkter fra Holmegaards serie Nordlys (se HER). Trekning er på søndag, så sleng deg med!

Ønsker deg en superduper helg!
Vi blogges!


 

2 kommentarer:

VeroNot sa...

Kjempe flotte premier! Ha en strålende helg!

Størstepia sa...

Grattis til de heldige vinnerne!!;-)
Litt missunnelig altså!!:-)

Ønsker deg en fortsatt super påske, stor klem fra størstepia

Related Posts with Thumbnails