Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
søndag 5. februar 2012

Koselig bloggbesøk

I går var Busteliten og jeg heldige.
Da fikk vi nemlig besøk av jentene bak disse fire, flotte bloggene:

Hvit Romantikk
Mitt lille hjem
Fru Andersen


Busteliten var ekstra heldig, for han fikk nemlig en kasse full av gaver av disse jentene. Mamma ble særlig misunnelig på den lille Maileg-kaninen. Busteliten er tre og en halv måned gammel, og er allerede i besittelse av hele to Maileg-kaniner! Mamma'n, som snart runder 25, hun har null! Niks! Zero! Maileg-kaniner. Hmpf!


For Busteliten er en kanin en kanin, enten den heter Petter eller Maileg, og han var nok mest opptatt av Sophie. Sophie la Girafe. De to ble bestekompiser med én gang, og har vært uadskillelige siden.


Busteliten fikk også en liten geitebukk i tre, en flott vimpelrekke fra Den lille vimpelfabrikken, en blå hekleseklesmekk med hvite prikker på, et par blå og deilige strikkede sokker, en fargerik treleke, tre gulpekluter (hurra!), bleieposer, en liten gavebok (som nok var mest til mamma'n hans), og et flott bilde med navnet hans skrevet med Scrabble-brikker. Ja, for ikke å forglemme heliumsballongen som står rett til værs!


Tusen hjertelig takk, jenter ♥

Besøk betyr jo ikke bare å åpne pressanger, da. Besøk betyr også shopping på Brynem; et skattekammer av en interiørbutikk, som bare ligger så altfor, altfor nærme Bustehjemmet. Busteliten og jeg går tur forbi der hver dag, og det krever viljestyrke å bare gå forbi. Besøk betyr også å spise litt, skravle og le og å ha det koselig. Ikke var det så skummelt å slippe inn dyktige interiørdamer heller. Eller, Busteliten syntes forresten at det var litt skummelt. Jentene var knapt kommet innenfor døra før han satte i et hyl. Han tegner ikke akkurat til å bli en hypersosial og utadvent fyr, den Busteliten, men han fant nå frem sjarmørsmilet til slutt.
 
 
Tusen takk for koselig besøk, jenter.
Håper vi snart sees igjen!
 
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
 
I dag har vi vært i bursdag hos tante & co, og nå som Busteliten er i seng, blir det bena på bordet og noe godt i skåla for Bustemannen og meg. Her gjelder det å nyte siste rest av helg før nok en maratonuke venter. Det starter allerede i morra tidlig, og derfra er det fullt kjør frem til fredag ettermidag, men det går fint. På søndag er det min aller første morsdag som mamma, og jeg er spent på om Bustemannen finner på noe koselig. Jeg har forsøkt å hinte litt om en bedre middag for tre, så får vi se om han tar hintet. Men først: søndagskos!
 
Og du da, har du hatt en fin helg?
 
Søndagsklem fra

6 kommentarer:

Mormorfarmor Inger sa...

Fin helg ja! Var på Brynem på fredag. Herlig butikk! Ble leggvarmere og hals til mormorungen som har feira 3-årsdag i dag. Jeg som strikker så mye, måtte bare kjøpe noe ferdig for en gangs skyld ;) Flotte gaver til lillekællen!

Godt Isolert ♥ Victoria sa...

Sååå herlige gaver da! ♥
Her har vi nesten ikke snø i det hele tatt, men det kommer vel - sånn nærmere mai... ;)

Klem

Monica fra Moxas Univers sa...

Så koselig kassepakke Busteliten fikk! Kan tenke meg dere kosa dere! Har faktisk aldri vært innom Brynem selv om det ligger rett borti gata så og si.. I vinterferien skal jeg ta meg en liten runde på lokale bruktbutikker i alle fall. Leter etter gammelt bestikk og noen fargerike fat til tallerkenhylla.. (fargerike i den forstand at jeg vil ha hvite tallerkener med noe blått på.. hehe)

Ha en flott uke og kos deg videre på søndagskvelden :)

klem klem fra Monica

InstatreffNorge sa...

Tuuusen takk nok engang:)
Du hadde jo ordna verre:) kjempegod mat og vakkert hjemmekoselig hjem :)
Lille busteliten var en herlig sjarmør:)

Kos dere med bena høyt ikveld:)

Klem klem

Anette (Hvit Romantikk) sa...

God kveld vennen ! ♥

Tusen takk for et koselig besøk hos deg. :) Og Busteliten var helt nydelig han ! ♥ Koselig at du likte tingene vi kjøpte, det varmer. ♥ Og hva i alle dager du var nervøs for forstår ikke jeg, for du har et nydelig hjem ! ♥ God mat fikk vi også, nam... :) Vi må ikke vente lenge til neste besøk, og kanskje du får til en tur til Oslo også ?

Ha en strålende kveld, kose deg masse ! ♥

God klem fra Anette

PS: Nå har jeg blogget om eggskapet, hihi... Men blir ikke enig med meg selv om jeg skal si eggskap eller eggeskap ? For inntil nå visste jeg ikke at noe slikt eksisterte en gang. ;)

sisselastrid sa...

Så fine gaver Busteliten har fått :) Heldige han! Du får spørre fint om du får låne Maileg kanina av og til ;)

Ha ei fin veke og det blir stas å feire sin første morsdag neste veke :) No er det snart 12 år sidan eg feira min første, og det er like stor stas endå.

Klem

Related Posts with Thumbnails