Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
onsdag 8. februar 2012

Kaffikroken

Siljes blogg, er det for tiden en utfordring om å vise frem kaffestasjonen sin. Hverken Bustemannen eller jeg er de helt store kaffedrikkerne, men vi har nå en kaffikrok, og jeg fikk lyst til å ta utfordringen. Siden vi nå har en kaffikrok liksom.


Nespresso-maskinen fikk vi til jul for noen år siden, og den er vi veldig glad i. Utrolig kjekk når man bare har lyst på en kaffikopp. Eller trenger en espressoshot etter en altfor kort natt. Jeg har dessuten en forkjærlighet for kaffe mocca, og da er jo espresso et must!


Litt smakstilsetning er også godt i moccaen, og en flaske med sjokoladesirup står lett tilgjengelig ved siden av kaffekapslene som vi har i et dertilhørende stativ.


Krukka med filterkaffe i, fikk vi til bryllupet vårt i 2008. Vi har nemlig kaffetrakter også, men siden den bare er i bruk når vi får mange på besøk, står den i skapet i stedet for å ta opp masse plass på den altfor korte kjøkkenbenken.


Espressokoppene, vi har seks totalt, er kjøpt på Åhléns.
Enkle og røffe.


Vi har også seks kaffekrus i samme serien, og et av dem står fremme med Choco Hot-poser i. Til posekakao å være, er den slettes ikke ille. Fyldig smak og masse skum!


Servietter skiftes ut etter humør og årstid,
og det søte hjertet har jeg vunnet i en give away hos Jijji.


I dag har vært en sånn typisk espressodag, hvor kaffeshotene bare har blitt helt nedpå siden jeg våknet. Natten ble bare så altfor kort, og vi kan vel bare fastslå at Bustelitens humør ikke helt matchet mitt, i de tidlige morgentimer. Man kan i det hele tatt stille seg spørsmål om hvorvidt det er forsvarlig at en mor tar hånd om sitt barn så tidlig om morningen, for jeg klarer ikke engang å gjøre rede for hva sønnen min bedrev den første timen med i morges. Jeg bare vet at da vi stod opp, la jeg ham i lekegrinda, og da jeg våknet en time senere, så satt han i Tripp Trapp-stolen sin og så på Noddy.


Så mye koffein når man nesten aldri drikker kaffe, gjør selvsagt noe med et menneske, og jeg har antakelig sett ut som om jeg har gått på speed halve dagen. Sløv i blikket, men geara som få. Men, vi har kommet oss gjennom denne dagen også, tross mange svarte hull i hukommelsen. Og, jeg har fått vist dere kaffikroken vår. Med kakeblogging i går og kaffiblogging i dag, mon tro hva det neste blir? Leggevannsblogging?


 

6 kommentarer:

Renate Josefine sa...

Koselig kaffikrok :)

Klem fra Renate

Lykkeliten sa...

He he, jammen godt du fant frem til kaffekroken da!

Det er nok mange som kjenner igjen denne følelsen av å være litt i ørska når en har småunger, men tro meg det går over.
Vel, i alle fall til du plutselig våkner av en telefon midt på natta og tenåringen lurer på om du kan komme å hente nå...

Da smaker det også godt med litt kaffe ;-)

Størstepia sa...

Så koselig kaffekrok du har!:-)

Hehe, syns jeg kjenner igjen det med tidlige morgener ja... Lillesnuppa mi har våknet 0530 en periode nå, og det er IKKE ålreit. Jeg drikker jo ikke kaffe, så her går det i sjokolade og cola om det blir helt uutholdelig:-)

Koselig kakeinnlegg under her også:-) SÅ koselig tradisjon da, å være på sånn barnelag:-)

Ha en kos onsdagskveld!
Klem fra størstepia

Linda sa...

Koselig kaffekrok.....
Hos oss er kaffekroken kjedelig...kun en sølvfarget mocccamaster.....ikke særlig bloggbar mao...

Her bakes ofte Lailas kvikklunsjkake...fikk oppskrift av ho da guttene var små og vi var på barnemøter....rekker aldri å fryse den her hos oss...mums mums...

Ha en finfin uke!
Klem Linda

sisselastrid sa...

Det va en fin kaffikrok det :) Og du fekk bruk for den i dag - pass på at du ikkje fortsette....for då blir det vel dårlig med søvn i natt...

Det der NIB har eg ikkje skjønt meg heilt på - fordi mange av dei bloggane eg les som er medlemmar der - bloggar om akkurat det samme som eg ;) No har no eg ein annen blogg ved siden av som eg brukar til andre ting. Må innrømme at eg syns det kjedelig å lese ein del av desse reine interiørbloggane - dei legg no berre ut om alt dei handlar ;) Syns det e bedre å vere litt kreativ sjølv eg :)))

Ha ei forhåpentligvis god natt - og ein litt meir våken morgen om eit halvt døgn!

Klem

tonje boganes sa...

Hei
Fin kaffe- og testasjon!
Ønsker deg en god torsdag. Snart helg
Klem Tonje

Related Posts with Thumbnails