Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
mandag 10. oktober 2011

Ulydighetsmandag

Mandag. Og Bustenellik følger ulydighetsprinsippet etter alle kunstens regler. Dagen har for det meste vært tilbragt i senga med masse puter, bærbar PC og jentefilmer de luxe, og nå sitter jeg her med en god kopp kakao, toppet med marshmallows, og en skål med hjemmelaget kjeks som liksom skulle tjene som barselbevertning når den tid kommer. Fristelsen ble bare så altfor stor når jeg gikk forbi kakeboksene, og jeg er ikke så kresen på unnskyldningene om dagen. Derfor har jeg også tillatt meg å gjøre ingenting i dag, uten bedre begrunnelse enn at det var akkurat det jeg hadde lyst til. Utrolig deilig!


Jeg ble helt varm om hjertet da jeg så alle de vakre ordene dere la igjen under innlegget om Rosa Sløyfe. At så mange tar seg tid til å legge igjen noen ord under et innlegg det strengt tatt går tretten av på dusinet i Blogglandia for tiden, viser bare hvor viktig dette temaet er. Mange av dere som kommenterte var dessuten personlig berørt på en eller annen måte, og det gjør meg trist å tenke på at så mange av dere har måttet oppleve en slik sykdom på nært hold. Jeg vet jo hvor vondt det gjør. Usikkerheten. Håpet. Fortvilelsen. Hjelpeløsheten. Heldigvis sitter jeg i dag igjen med flest av de gode minnene, tross alle de vonde. De vonde har liksom noe godt over seg de også, om ikke annet så tiden vi hadde sammen. På sett og vis er jeg takknemlig, selv om det kanskje høres rart ut. 

Ellers er det jo veldig mange som er nysgjerrig på om Busteliten snart kommer, og da kan jeg bare svare at det er vi også. En hver som kan legge sammen to og to, vil i alle fall forstå at den lille ikke kom 09.10.11. slik som jeg hadde bestilt. Litt kjipt at første arving må gjøres arveløs, men sånn kan det fort vekk gå når man ikke hører på mamma'n sin. Jeg skjønner at denne barneoppdragelsen kan bli tøff, og at vi må holde stramme tøyler allerede fra dag én her, ja! I morra er det dags for nok en svangerskapskontroll, og jeg håper det blir den siste i rekka, for nå er jeg lei av å henge på legekontoret. Forklaringen på hvorfor nettopp det, kommer i morra. Stikkord: Gamle damer. Følg med!

Og apropo å følge med, så må jeg jo ikke glemme å ønske velkommen til de nye følgerne her på Bustebloggen! Det er koselig å se at noen finner veien inn i galskapen, og jeg håper dere vil trives her. Legg gjerne igjen noen ord så jeg kan se hvem dere er; det er alltid spennende med nye bloggbekjentskaper. Give away er det jo også på gang her, så om du ikke har meldt deg på allerede, er det bare og trykke på bildet under her, og bli med på moroa!  


Nå skal jeg forflytte meg ut på kjøkkenet for å smøre morgendagens frokost og matpakke til Bustemannen, før TV-kvelden starter. Jeg forsøker å innbille meg selv at jeg ikke er TV-slave, men jeg ender likefullt opp foran skjermen, kveld etter kveld. At det skal være mulig, da? Noen som kjenner seg igjen?

Nuvel. Håper alle har hatt en flott ukestart, og at dere får en flott kveld - med eller uten TV. Vi blogges.Pst! Klikk deg gjerne inn på Bustenelliks Facebook-side (link i venstre marg). Der linkes det til nye innlegg, og er du ekstra nysgjerrig på Bustelitens ankomst, kan det være at nyheten sprettes fortere der enn her inne på bloggen.

5 kommentarer:

Noatunfrua sa...

Så deilig med en gjøre-ikkeno-dag, da, snuppa! Det blir vel noen av de dagene nå, og det er viktig å få nok hvile før vesla kommer vettu ;)

Herlighet, jeg har ikke fått med meg at du har giveaway, jeg! Må "løpe" inn og melde meg på ;)

Håper dere slipper å vente så mye lengre på lillemor! ♥

Klem!

Hegeslilleboble sa...

Høres ut som en flott dag! Det fortjener du nå, håper lillen snart bestemmer seg for å komme ut:).

RoseSommer sa...

Nå er nok snart ventetiden over, skal du se. Gleder meg allerede til innlegg som vil komme fra/om de nybakte foreldre i snarlig fremtid.

Pia sa...

He he, jeg er ikke TV-slave, men dataslave. Før så jeg masse på TV, men nå har blogginga tatt over..
Lykke til på kontroll:)

Elisabeth, innerst i veien sa...

Næmmen, sitter du der ennå? Jeg synes jo ideen om 9.10.11 kl. 12:13 var så flott.

Related Posts with Thumbnails