Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
mandag 12. september 2011

Svada i medgangstid

I medgangstider er liksom målet å få knottet sammen et blogginnlegg sånn cirka hver annen dag. Medgangstider har vi altså tilsynelatende ytterst sjelden i Bustehjemmet. Det skjer liksom noe støtt, og mål og planer går i vasken rett som det er. Den største utfordringen er selvsagt tiden, og den klarer jeg rett og slett ikke å holde tritt med lenger. Jeg antar det er en naturlig følge av at jeg må gå med museskritt for å få med meg både bekken og hofter, at jeg bruker fem minutter bare på å finne føttene mine før jeg kan bruke nye fem minutter per fot for å træ på sokkene, og i løpet av det kvarteret må late vannet minst to ganger. Og ironisk nok føler jeg ikke at jeg er høygravid i det hele tatt! 


Nå er nok en helg vel overstått, og med mot i brystet, svett i panna, går vi i gang med nok en uke. Stressnivået når nye høyder, og jeg aner ikke engang hvorfor jeg er stressa. Det er liksom bare den følelsen av å ha glemt noe. Noe viktig. Men, hva kan det være? Huset er fortsatt representabelt etter forrige helgs bøtteballet, og jammen er ikke fryseren blitt stappet full av godsaker i løpet av den siste uka også. To kringler, fire rabarbarapai (bakt av Bustemannen), en haug med sjokoladekjeks, én kvikklunsjkake og femogfemti muffins - det burde holde til det rennet som forventes på døra her en gang ut i oktober, burde det ikke? Jeg har riktignok ikke fått karret meg til valglokalet for å avlegge mine avgjørende stemmer enda, men det kommer dét også i løpet av dagen. Jeg finner vel ut av det omsider, når det jeg har glemt skulle vært gjort for lengst.


Og hva har man så brukt helgen til her i Bustehjemmet? Det absolutte høydepunktet må sies å ha vært gårsdagens fårikål-middag. Endelig! Jeg har ventet siden jul på det måltidet, og hvilken lykke - det er masse igjen slik at det kan spises fårikål både i dag og i morra også. Elsker, elsker, elsker! Ellers har vi hatt besøk, vært på besøk, hatt enda litt mer besøk, ligget på sofaen og spist negerboller afroboller, Bustemannen har begynt å male bryggerhuset, jeg har ryddet bort sommeren ved inngangspartiet... I grunnen så er det kanskje greit at jeg ikke alltid rekker med et blogginnlegg annenhver dag; vi lever ikke akkurat noe spennende jetset-liv her i Bustehjemmet, hvilket dagens innlegg bevitner i aller høyeste grad. Fullt av svada som det er. Men, da har jeg i alle fall gitt livstegn. Også runder vi av her.


Hva bør blogges ved neste medgangstid? Gammel gyngestol med selvsydde putetrekk? Vognteppe? Katte på slanker'n? Samtale overhørt på doktorens venteværelse? Naturlovene Newton aldri oppdaget? Det er ikke temaene jeg mangler, det er bare tiden! Plommer har vi også mer enn nok av, som dere ser. 

Ha en flotters mandag folkens - med eller uten tid!
Vi bloggæs. Plutselig.

 

14 kommentarer:

Mona Christin sa...

Hei.

Spiller ingen rolle hva du blogger om, bare du blogger. Til å ikke ha noe særlig på hjertet synes jeg du fikk til et fint innlegg likevel.

Så flink Bustemannen er å bake. Her kan jeg bare drømme om noe liknende.

Ha en fin dag.

Klem Mona C

Anne Karins Mat og Vin sa...

He he...syns ikke dette virker som bustete tanker i et bustete hode, men rett og slett NORMALT!:) Ikke meninga vi skal huske alt til enhver tid, da hadde JEG blitt bustete i hodet gitt..
Det høres ut til at du klarer deg utrolig godt, høygravid og greier. Det nærmer seg nå, og frysen er full, så du kan unne deg og sitte baken nedpå og legge beina høyt!!!
Lykke til!
Klem fra meg

Renate sa...

God mandag til deg og!
Liker godt å lese innleggene dine om alt og ingenting, jeg :)
Klem

RoseSommer sa...

Så ordentlige dere er; baker på forhånd så det bare er å ta opp kaker fra fryseren når dere trenger. Jeg gjør også sånn, men jeg er jo GAMMEL!
Plommene deres er sikkert deilige. Vi fikk ganske mange gule i år, og jeg laget et toppers syltetøy på samme måte som jeg lager rabarbrasyltetøy: Har i epler, sitronsaft og bittelitt ingefær. I tilfelle du skal sylte litt.

Noatunfrua sa...

Du, hvis du ikke har mer plass i frysen din, men en gryende trang til å bake enda mer... Ja, da har jeg jammen plass i frysen min! Det hadde jo vært veldig hendig (for meg) ;)
Har ikke kommet lenger enn noen skarve kanelsnurrer :p

Får kanskje satse på en runde med muffinsbaking i kveld... Hvis vesla er samarbeidsvillig, da!

Ey, hvordan gikk det med plommehøstingen? Fikk dere noe respons? Jeg har iallfall VELDIG lyst på plommer, men føler liksom ikke at jeg kan drive og klatre i trær akkurat nå... ELSKER ELSKER ELSKER plommer!!

godt valg da, snella!
Klem!

Shy sa...

Trur at du iallefall, sånn innimellom alt det andre her, har blogga om årets fyrste fårikål! :)

Mormorfarmor Inger sa...

Herlig svada spør du meg!
Og deilige plommer... hmmm - skulle vært på plommeslang skjønner jeg ;)

Lykke til med siste innspurt av svangerskap, heldige du!

Anonym sa...

Alltid herlig å lese det du skriver!
Det du har glemt er at du må ta det med ro og nyte dagene før babyen kommer :-)
Klem

Lammelåret sa...

Flinke dere er til å bake!

Kan se ut som mange har en slapp bloggeform, synes det er lenge mellom oppdateringene hos mange. Det er vel noe som går i perioder og merkelig nok kan det se ut som folk følger hverandres bloggform. Rart.

fryd&forandring sa...

Svada eller ei, morro å lese uansett!!! Jetsetlivet vårt er vel heller ingenting å skryte av, ikke plommene heller -for dem er halvspiste alle sammen der de henger... Regner med at de snart faller ned med høststormen!
Håper du koser deg litt med graviditeten og at det ikke er bare vondt! Jeg savner alle bevegelsene og ikke minst forventningene -ingen forventninger er som dem man har mens man venter på termindato!
Høstklem fra meg!

Christine sa...

Nammenam, so masse godt de har fylt frysaren m. Kjekt å ha :) Og plommene ser deilige ut.

Syns du e ganske normal eg, med alle desse rare og flotte tankane dine. Like deg akkurat som du e :)

Ønske deg ein fortsatt fin dag, og håpe at bekken og bein og diverse vondter kan sjå seg ferdig med å plaga deg!

Klemma frå Christine

Anonym sa...

KJenner meg veldig igjen i det med tiden gitt!! Skal bare skal bare!! Gleder meg til tiden går litt mer rolig!! lykke til med innspurten av graviditeten! :-)

Unknown sa...

Uffda meg da :o(
Håpe plagene forsvinne når litla gullet komme :o)
Nærme seg nå. Spennande altså.

Du klare nå å skriva underholdene om ka det sku værr du da smukka :o)

Lykkeliten sa...

Skriv om hva du vil- jeg koser meg med innleggene dine uansett.
Du skriver lett, uanstrengt, morsomt og bra. Passe useriøst- og det liker jeg!

Stor helgeklem fra Lykkeliten

Related Posts with Thumbnails