Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
torsdag 25. august 2011

Kastet ut av paradis

Og hvor lenge var Eva i paradis, da? Eller rettere sagt; hvor lenge befant Bustenellik seg i sin kjente og kjære hverdag? Jo-o! Det varte vel sånn omtrentelig litt over halvannet døgn eller deromkring, også var det slutt på den moroa. Hurra!


Jada, bekkenløsning er skikkelig artige saker. Når bekkenet nærmest går i lås er det om mulig enda artigere. Da må desverre ingeniørmatematikk være ingeniørmatematikk, og undertegnede gjør lurest i å holde seg mest mulig i ro. Veldig lett, ettersom enkelte organer er under sterkere press enn andre for tida, men man gjør jo så godt man kan. Nuvel. Det har gått over før, og det går vel over denne gangen også? I mellomtiden får jeg bare prise meg lykkelig over teknologiens mange muligheter, og at foreleseren legger ut alle notatene på Internettet. Vi prøver på nytt igjen til uka, og smiler lell.

I grunnen så er det nok Bustemannen som lider mest under mine vondter, for den stakkars mannen må snart flytte ned på gulvet nattestid, med tanke på alt hva hans gravide hustru drasser med seg i senga for å få en noenlunde OK natt med søvn. Her snakker vi meterlange pølseputer, nok mentholatum til å gi noen og en hver rennende øyne og vidåpne luftekanaler, en utstoppa bjønn som dyttes opp i ansiktet på Bustemannen hver gang han skulle slumpe til å puste på meg (jeg hater å bli pustet på!), en stykk sur katte, og så mange varmeflasker at de utgjør en reell flomfare dersom de skulle gå lekk. Med en seng på én meter og femti, sier det seg selv at det kan bli litt i trangeste laget. Det synes jeg i grunnen selv også.


Og - selv om det kanskje høres sånn ut akkurat nå, så klager jeg faktisk ikke. En uventet fridag gir jo uante muligheter, og det er jo ikke grenser for hvilke prosjekter man får fullført. For eksempel har jeg endelig blitt ferdig med det ikke altfor mye omtalte vognteppet jeg begynte å hekle på en gang før påske. Skrytebilder kommer selvfølgelig senere. Og... og... eh... ja, det var vel egentlig det jeg hadde rukket så langt, men likkavæl da! 

Jeg skulle jo egentlig lagt ut i det vide og det brede om det fotokurset jeg deltok på i går også, men siden jeg ikke har tatt ett eneste bilde for å bevise min nyervervede kunnskap, får det vente til en annen gang. Morsomt og lærerikt var det uansett, og enda morsommere var det i grunnen at Bustemannen overrasket med å ta meg med ut på middag etter at kurset var ferdig. Hverdagslykke.  

Og om det blåser storm utenfor Bustehjemmet i dag? 
Nope. Det bare ser slik ut.  

Ha en fortsatt flott torsdag -
uansett om du måtte befinne deg på innsiden eller utsiden av paradis!


 

, som lurer på hva i alle dager hun egentlig forsøkte å formidle med dette innlegget...

15 kommentarer:

Mona Christin sa...

Hihi... Det lurer jeg på og... Mange tanker, men det er jo godt å få det ut, ikke sant?

Håper du hadde utbytte av fotokurset, men det er viktig å smi mens jernet er varmt. Jeg har glemt alt fra mitt kurs.

Ha en bustete kveld.

Klem Mona C, som er litt bustete selv i dag.

Shy sa...

Du er dyktig til å skrive morsomt om t.d bekkenløsning, som ikkje er noko morsomt.

...er ikkje heilt i paradis idag ;),men kanskje i morgon...

Siven sa...

Jeg har selv lurt på å skifte mellomnavn til Springende Tanke, men det kan se ut som om du har mer rett på det enn meg i øyeblikket. ;)

Godt du klarer å kose deg litt i hverdagen og Flink Bustemann! Overraskelser som inneholder mat er alltid bra. :D

RoseSommer sa...

Vel, jeg mistenker at du prøver å sende ut noen signaler om at du igrunnen synes bittelitt synd på deg selv?? Eller?
Du har lykkes, vi tar poenget.
Og det ER synd på deg. Tenk så annerledes alt kunne vært hvis bare...
Men du er sterk og oppfinnsom, og fikser dette.
OK, synes du dette var litt trøst, eller? En klem også, kanskje? Og litt massasje i korsryggen? Husk å puste godt, iallefall.

Bustenellik sa...

Nei, jeg syns faktisk ikke så ille synd på meg selv. Jeg garanterer at når jeg skriver selvmedlidenhetsinnlegg, så merkes det. Da syter jeg BIG TIME! Hehe ;-) Det er mer bare bitte lite gran irritasjon over at ting ikke gikk helt som planlagt denne uka. Tror jeg ;-)

MammaMy sa...

He-he! Morsomt innlegg! Lykke til med innspurten av svangerskapet. :-)

Berre Kristin sa...

Haha, du skriv knallbra! :) Kjenner meg litt att.. Og vil berre seia: seng på ein meter og femti kan by på problem når babyen er ute også, faktisk;)

Lammelåret sa...

Har du silkepysj? Det er lurt for å minske friksjonen og veldig bekkenvennlig.

Utrolig kjipt å ikke kunne gå tilbake til skolen likevel, men på den andre siden blir det mye tid til blogging! Hipp hurra!

Hegeslilleboble sa...

Uff, føler med deg. Bekkenløsning er noe herk! Godt teppet er blitt ferdig da;).

Elisabeth, innerst i veien sa...

Ha ha ha, stakkars Bustemannanen. Men goood bedring til deg, da, ikke meninga å le av vondtene dine, bare av din beskrivelse av forholdene i senga.

alexia sa...

å pølsepute ja....husker de greiene der! Men går du til fysioterapeut med bekkenlåsningen din? -løsningen er jo ikke så mye å gjøre med, -låsningen fikk jeg hjelp med. Og svømme i et varmt basseng, det er deilig i den tilstanden! Ha en fin dag!

Bergljot sa...

Fantastiske skildringer av hverdagslivet i ektesengen:-) Graviditetsvondter er slitsomt, takk og lov at det går over av seg selv. Ønsker dere en fin helg!

Malin - mine gleder - sa...

For en artig værstasjon du har! :D

Usj, er nok ikke bare bare å være gravid.. Ta vare på deg selv!! :)
Ha en flott lørdag.
Stor klem fra Malin

fryd&forandring sa...

Hihi, du får virkelig satt ord på det du! Omtrentlig sånn hadde jeg det i første svangerskap, men i 2. svangerskap gikk jeg og ventet på at det skulle bli sånn uten at det ble det -deilig (og om det er noen trøst om du skulle finne på å få flere barn etterhvert!)

Krysser fingrene på at du finner ut av hva kroppen tåler og finner en balansegang som er tålelig!! Hvor lang tid er det igjen nå?

Klem

Heddas gode grunner sa...

:) Noen ganger må man bare dele noen tanker.. Håper det går bra med deg og bekkenet ditt. Kranglete bekken er no`dritt! Husk: ta det med ro! :)
Ha en fin søndag!
klem

Related Posts with Thumbnails