Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
fredag 6. mai 2011

Kosestund i sola og helgeprat

Været her i Østfold er aldeles nydelig for tida. Sola skinner og gradestokken viser behagelige temperaturer. Sommeren ligger i lufta og lurer, og mer og mer tid blir tilbragt utendørs. Nå har det seg jo slik at halve hagen vår ble gravd opp i høst, men favorittplassen min bak huset står like urørt. Der har gresset blitt langt og grønt, og sola står på stort sett hele dagen.


I går hadde Soodus, Martha, Truls og jeg en lang kosestund der ute. Truls har vært litt småspist etter tirsdagens lille inngrep, og i håp om å øke apetitten tok jeg med ham og Martha ut en tur. De har hvert sitt store utebur, og med masser av grønt gress og løvetann skal jeg hilse og si det ble fart i brødsaksa på både herr og fru. Det lettet et matmors hjerte å se at noe funket - her har vi nemlig prøvd å dytte på det meste av mat de siste dagene, uten særlig respons. Nå ser det endelig ut til å gå riktig vei, og vi krysser fingrene for at det fortsetter slik.


Mens matmor tok en ikke helt velfortjent høneblund i gresset ved siden av, var Soodus sitt ansvar bevisst, og passet godt på familiens to gnagere. Når han liksom syntes at han hadde kontroll over de små, kom han og la seg tett inntil meg og forlangte litt kos som betaling. Det fikk han selvsagt, for matmor blir svak når de firbente kommer og dytter på med den bløte snuten så bedene, og viser sin hengivenhet. 


I dag ligger det et lite skydekke og slører for sola, og det er egentlig helt greit. Da får jeg tatt igjen litt av det tapte på husarbeidsfronten, og slikt må jo også gjøres. Hadde fysioterapeuten min fått bestemme, hadde jeg neppe gjort dét akkurat nå, men det hun ikke vet har hun ikke vondt av (selv om jeg muligens får det). Én av de tingene jeg heller ikke har fortalt henne, er at jeg i morgen skal på marked på Ekeberg i Oslo. I grunnen blir det et lite bloggtreff, for LykkeLise og jeg drar inn sammen, og skal tilbringe dagen sammen med Anette og Siv. Jeg gleder meg veldig til å tilbringe en hel dag med disse fantastiske bloggerne. Anette og Siv skal jeg dessuten møte for første gang i morgen, så det blir spennende! 


Etter en litt hektisk periode, har jeg endelig litt mer tid til å holde meg oppdatert her i Blogglandia også. Ikke minst når det gjelder andres blogger. Det er så fantastisk mye flott inspirasjon og hente rundt omkring, og jeg koser meg ille når jeg klikker meg rundt hos dere. Det er ikke fritt for at arbeidslysten sniker seg på heller, og det er jo slettes ikke leit. Det er mye som bør/skal/må gjøres før Busteliten ankommer i oktober (sånn for at det i det hele tatt skal bli gjort), og det begynner å gå opp for både Bustemannen og meg at oktober - det kommer fort! Det gjør visst fysioterapitimen min også, så det er best å komme seg avgårde.

Ha en flott fredag og en god helg!
Vi blogges. , som har unnsluppet ytterligere forsøk på bli utsatt for trafficking siste døgn.

8 kommentarer:

Hege A "The not so perfect mum-blogg" sa...

Godt å høre at du er foreløpig trygg i heimen! :P

Fine, fine marsvin og pusekatt!
God helg til deg!

Helen sa...

Å så koselige bilder. Dyra har det godt hos deg.

Pia sa...

Spennende med marked/bloggtreff! Lykke til!

Siv sa...

Hei og hopp :) nå er dagen kommet.... gleder meg stort ;)
Men hva er det jeg hører !!! "lykke lIse" er blitt syk :( Det går jo ikke, ikke nå....
Vi får be for henne, så hun blir kurert til i morgen ;)

Alltid så trivelig og artig å komme hit inn til deg, du sprer om deg med hjertevarme, glede og smil til oss, også en god porsjon med herlig hverdagsliv, som vi vel alle kan kjenne oss litt igjen i , hi hi...
Et godt smil om munnen gir du meg alltid, goingen ♥

Gleder meg til å gi deg en god klem i morgen og bare nyte dagen sammen :)

Sees i morgen med eller uten bil ;)
hi hi...

Frøken Lysegrøn sa...

Aldeles nydelig bilde av ein überhappy katt ;o)

InstatreffNorge sa...

Ja til henger neste gang;) hihi.. var kjempekos:)

Hmm...den skrifta lissom sniker seg inn bare innimellom i innlegga. det er jo ikke en skrifttype som ligger i den lista på innlegga. Men den er så fin, så vil gjerne ha den jeg. men aner ikke åssen jeg gjør:P Gjør du?

Klemme

Unknown sa...

Så kjekt med marked og bloggtreff da!!! Tippa dåkke koste dåkke :o)

Synd at kroppen ikkje e heilt på lag med deg, men det ser ut så du takle det fint ;o)

Så du kunne tenkt deg det gule fatet? Det kan vel la seg ordne tenke eg :o) Vett ikkje kossen det e å sende pga ukurant størrelse da, men det kan jo værr ein grei test i tilfelle det blir flærre som vil ha :o)

Slite med å prise ting da...
Hadde tenkt ca ein 100 lapp, ka seie du te det? Porto får me evt sjå. Du kan i tilfelle maile meg adressa di og sånt.

jeo74@msn.com

Nå e det natta her kjenne eg.
Ha ei finfin nye veka snuppa!

Skolelyst sa...

Hei.
Hva sier du til en Awards på en mandag?
Det ligger en og venter på deg hos Skolelyst.
Fordi du fortjener det:-)
Hilsen Benedicte

Related Posts with Thumbnails