Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
søndag 20. mars 2011

Våroppussing

Våroppussing er overskriften, men ute har våren plutselig forsvunnet igjen. Den blå himmelen som var her i morges, er byttet ut med tunge, grå skyer, og vinden legger brune strå til bakken. Men, det betyr jo ikke at våren har forsvunnet for godt!

Ettersom snøen forsvinner mer og mer i hagen, syns jeg også det var på høy tid å la vinteren forsvinne her på Bustebloggen. Dermed ble vinterheaderen med kongler og votter byttet ut, og lyseblått har fått komme på banen sammen med noen av de koselige tingene som står på tallerkenhylla på kjøkkenet vårt.


Noen av dere vil kanskje også legge merke til at fonten har forandret seg, og at det er noen endringer i sidebarene. Deriblant har noen av etikettene blitt byttet ut med små ikoner - klikk på bildet og vips så kan du lese alt om for eksempel bryggerhuset vårt. Og apropo bryggerhuset, så var det morsomt å lese alle de entusiastiske kommentarene dere la igjen under det foreløpig ene innlegget. Mer kommer snart!


~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Også etter gårsdagens innlegg var det en del tilbakemeldinger, og det var interessant lesning. Dette med hvordan den enkelte velger å støtte opp om naturkatastrofen i Japan, har tydeligvis skapt mange følelser i Blogglandia. Jeg kunne skrevet side opp og side ned om gårsdagens innlegg, men som jeg prøvde å få frem i nevnte innlegg, og som flere poengterte i gårsdagens kommentarfelt, så er det viktigste at vi respekterer hverandre for de valgene vi tar.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Her går det mot middagstider, og resten av kvelden skal nok tilbringes under godpleddet i sofakroken. Kan hende må det nok fyres litt i ovnen også. Den har fått hvile noen dager ettersom sola har skint så fint, men nå som den har gjemt seg, blir det fort huskaldt inne. Tidligere i dag var vi en tur i Sverige, så vi har litt ekstra og kose oss med utover kvelden også.

Jeg håper siste rest av helga blir fin,
og at du nyter søndagskvelden!

So long,


 

3 kommentarer:

Frøydis sa...

Heisann :-) Og tusen takk for fin kommentar hos meg :-)
Den stormen du etterlyste kom på privaten etter gårsdagens innlegg. Det om den reportasjen jeg er med i vettu ;-) Vedkommende som skrev den kom med flere meldinger på fjesboka til meg om dette. Følte seg tråkket på og uthengt og vet ikke hva...Jeg prøvde å forklare vedkommende at jeg absolutt IKKE hadde gjort det, og hvis hun leste alle kommentarene, var det SVÆRT få som kommenterte akkurat den delen. Dette er en person som ikke kan stå for ting som er gjort og sagt galt, desverre. Og jeg mener, spesielt når man kommer inn på alternativ "tro" eller hva man velger å kalle det, skal man IHVERTFALL komme med sannheten når man gjenforteller noe, og det ble ikke gjort i denne saken. For meg er det 1.bud...Og når jeg på toppen av det hele blir beskyldt for å ha satt i gang mobbekampanje mot personen, har det gått LANGT over streken!!!

Men...bloggen din ble råfin! SÅ flink du er :-) Gleder meg veldig til å følge med på Bryggerhuset :-)
Veldig moro å følge deg, digger bloggen din, hehe..følte meg litt fjortis nå ;-)

Ha en flott kveld videre, idag begynner ny sesong med Jakten på den 6.sans ;-) Kjenner en av deltakerne, men tror ikke han er med i dag...

Klem fra meg

Renate sa...

Liker oppussingen din :)
Kos deg under pleddet. Her skal det også "slækkes" :)
Klem

Pia sa...

Kjære deg! Svarte på kommentaren din inne hos meg:)
SYnes det er flott at følelser kommer til syne! Det er ingen som er ufine - vi respekterer hverandre! (Og igjen - jeg tror mange av oss ikke er så forskjelige egentlig, men vi har ulik bloggstil;)

Ha ei super uke! Og, siden det er inne hos deg, trår jeg til med en klem;)

Related Posts with Thumbnails