Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
onsdag 23. mars 2011

Har blitt millionær!

Jepp!
Du leste riktig.
Bustenellik har blitt millionær. Hvertfall dersom man regner i norske kroner og ører, og det bør man jo siden man bor i Norge.


"Your mobile number has won you 720 000 pounds in the free lotto mobile promo for claims email (name & mobile number) to: freelot9@live.com,call: +447045728127"
Alt skrevet med STORE BOKSTAVER og sendt fra et nummer registrert i Australia.


Per dags dato får man 9,0778 NOK for 1 £, hvilket betyr at mine 720 000 £ er verdt intet mindre enn 6 536 016 NOK. Jøje meg! Hva skal man gjøre med så mange penger, da? Eksperter mener jo på at man alltid skal følge førsteinnskytelsen, så derfor har jeg bestemt meg for å pakke snippesken og sette kursen mot Las Vegas. Jeg mener, når man først er så heldig at man blir tilgodesett med en sådan sum, så plikter man jo å forvalte pengene på en fornuftig måte. Og, hvor skal man bedre kunne gjøre nettopp det, enn i Vegas?


Ta Blackjack for eksempel. Hvor vanskelig kan det være, liksom? Der handler jo alt om å telle, og det kan jeg gjøre på opptil flere språk til og med. Med 6 536 016 NOK på bordet og riktig telling, burde man jo kunne få til en noenlunde OK avkastning?


Nei, detta prosjektet har jeg trua på, altså!
Med min flyskrekk, ser jeg en utfordring i den lange flyturen herfra til Vegas, men med en homodrink i den ene hånda og sytten kredittkort (jeg vil jo ikke risikere å få skimma VISA-kortet mitt, tross alt) i den andre, burde det la seg gjøre. Alt går!

So long!


 

12 kommentarer:

Frøydis sa...

Hehe, fantastisk! Gratulerer! Regner med du har sendt alle opplysninger de spurte etter for lenge siden?
Jeg har også vunnet, opptil flere ganger også!
Og den flyskrekken kan jeg hjelpe deg med! Jeg blir med kan du vite. 1.klasses billeter, egentlig kan du bestille hele 1.klasse avdelingen så kan de søte flyvertene KUN ta seg av oss!
Gleder meg allerede!

Klem fra meg :-)))

Refleksjon på livsvegen sa...

WOW!

God tur da ;-)

RoseSommer sa...

Så heldig du er, da! Jeg har bare arvet en ukjent onkel i Nigeria. Eeeeh....Eller hvordan det nå var.

Og skimming av kort er nifst. Mannen min påstår jeg har skimmet hans opptil flere ganger. Kan du skjønne det??

Shy sa...

Hahaha! Ja, ein får no gratulerer så mykje, og ønskjer deg god tur. Har stooor forståelse for det med flyskrekken. Kanskje det hjelp å vere millionær? I såfall vil eg tigge litt peng, eg skal til Island snart, og det er ikkje med båt......

Rødhette sa...

Hehe, gratulerer. :D

InstatreffNorge sa...

Herregud sånne mailer får jeg flere av hver dag... blir gal... og brått her om dagen så kom jeg ikke inn på mailen min lenger.. passordet funka ikke. Sikkert noen som har hacket seg inn.. mye styr for å få fiksa det igjen.

men grattis som millionær snuppa;)

Klem klem

No.15 sa...

Jajah, god tur du ;)

Elisabeth, innerst i veien sa...

Gratulerer og god tur! ☺☺

Mie fra Mies Mirakler sa...

wow så heldig du er da, du må ha lykke til i Las Vegas, jeg har vært der og storkoste meg (dog hadde jeg ikke blitt millionær på mail først).

sender deg kontonummeret mitt på mail tilfelle du får for mye kontanter å bære på hjemover og trenger litt avlastning.

jeg som satser på lotto for å vinne og så kunne jeg bare fått en slik melding på mobilen! isj assa!

*♥*

Minitigern sa...

jasså, du har vunnet du også ja, det er vel noen som prøver å svindle litt vel :p haha

SjarmogKaos sa...

He,he herlig innlegg!! Ha en god helg, skjønne deg - alt går!! Klem Cecilie

Unknown sa...

jammen godt en har ukjente slektninger i andre deler i verden. jeg har visst mistet en slekting i Kongo, av alle steder. Og dette var visst en holden slektning. men jeg vurderte å ta på meg snille-hanskene, og si at de kan overføre pengene til enken etter e viss sjåfør, så kan nordmennene sendes hjem
Ha en fin helg, og kos deg

Related Posts with Thumbnails