Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
søndag 16. januar 2011

♥ Deilig helg ♥

Hva er vel en helg uten at det kommer nye, friske blomster i hus?
I blomsterbutikken hadde de tilbud på tulipaner i går, og det passet jo fint, siden forrige vending ble båret ut i søpladunken før jeg dro i butikken.   


Nå står de fordelt litt rundt omkring i huset her, og lyser opp i vintermørket. Selma gir ikke opp plassen sin i vinduskarmen så lett, og presser seg mellom slik at hun kan sitte og se ut.


Til tross for mildvær, frister det ikke Selma så veldig å være ute i dag. Innimellom kommer det noen dråper regn, og det er sur vind. Gårdsplassen her ute er glattere enn den glatteste skøyteis, og umulig å gå på. Likedan er veien opp til vedskjulet, så vi får håpe at veden vi har på trappa holder en stund til.


Helga har gått stille og rolig for seg. Jeg har for det meste vært hjemme alene, og har bare gjort det jeg har hatt lyst til, akkurat når jeg har hatt lyst til det. I går kveld bakte jeg pizzasnurrer, og mens MGP gikk sin gang på NRK koste jeg meg med strikketøyet.


Kjøkkenkluten blir stadig lengre, og til min store overraskelse blir den både rett og pen. Den kan ikke forveksles med en maskinstrikket klut, men den er både rett og hullfri, og mer krever jeg ikke av meg selv sånn i første omgang. Det er morsomt å se at man kan mestre ting man ikke trodde man kunne.


Nå står lapskausen og putrer på komfyren, mens jeg pusler litt med skolearbeid. Periodetabellen ligger lett tilgjengelig, mens jeg forsøker å oversette kjemiteknologisk engelsk til begripelig norsk. Interfacial, vacancy diffusion, og carburizing er ikke ord jeg bruker sånn til vanlig, og jeg betviler vel egentlig at det er noe de ferdig utdannede byggingeniørene går og baler med også, men det må nå læres.


I morgen er det ukestart igjen, og til tross for at uken er ganske
fullstappet, håper jeg vi blogges likevel!

Jeg håper helgen din har vært fin,
og måtte resten av søndagen bli god!

Busteklem fra

 

6 kommentarer:

Anette (Hvit Romantikk) sa...

God ettermiddag vennen ! ♥

Friske blomster må vi ha, og tulipaner er så vårlige og vakre. ♥ Blomster sprer glede, det er helt sikkert. :) Og gir en herlig atmosfære of course.

Så flink du er som strikker deg en kjøkkenklut, og pizzasnurrer hørtes farlig godt ut. ;)

Etter at Thea hadde hatt tre dager med oppkast og var veldig slapp her, endte det opp med en tur på legevakten i går ettermiddag. I dag har hun kviknet til, og det ser ut til at formen og energien er på god vei tilbake heldigvis. ♥ Håper det gir seg her nå, for sånne runder er så slitsomme.

Ha en strålende søndag videre kjære deg ! ♥

God klem fra Anette :)

A K sa...

Fint med friske tulipaner :) Bare synd de ikke kan holde litt lenger...

Så moro at du har fått teken på å strikke! Da kan du bare vente til du blir skikkelig bitt av basillen så blir "har jeg lyst til å strikke lista" fort altfor lang og man ergrer seg over at det går mye fortere å bi inspirert av oppskrifter enn det går å strikke ;)

kan du ikke ta med strikketøy og komme hit en kveld du har tid og lyst? Jentene legger seg rundt kl 19, jeg 21.30 og midt i mellom der sitter jeg i sofan og vil gjerne skravle mens mannen er ute å jobber ;)

Klem

RoseSommer sa...

Så flott at du koser deg i helgen og sitter med strikketøyet interfacial og koser deg med TV. Og flott det ikke er noe vacancy i maskene, enda du sikkert er plaget av diffusion siden det er lenge siden du har strikket.
Og godt at du som er opptatt av carburizing ikke strikker julestrømper, for da hadde det sikkert bare blitt kull i dem på julaften!!

Renate sa...

Hørtes ut som en deilig helg :)
Tulipaner er bare nydelige!
Ønsker deg en god ukestart!
Klem

Anonym sa...

Flink du er til å strikke! Må få lært meg det jeg også..hehe, ikke en av mine topp-ferdigheter.

Kjenner jeg er litt misunnelig på den lørdagskvelden din.. Min endte med en fullstendig ubrukelig søndag da det ble litt for mye god drikke i går.. bah, godt med turnusarbeid og fri på mandag!;) Ha en fortsatt super søndag!
stor klem

Noatunfrua sa...

Så nydelige tulipaner! Herlig bukett, og så klart VELFORTJENT! ;)

Så flink du er som strikker, da! Jeg begynner stadig på nye prosjekter, så kommer jeg på at jeg syns det er dritkjedelig å strikke... Så det blir sjelden fullført... :p

Ha en fantastisk uke, snuppa!
Stor klem fra meg til deg!

Related Posts with Thumbnails