Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
onsdag 24. november 2010

Fornyelse av husmorrekvisitt

I lang tid har jeg irritert meg over strykebrettets hvite drakt. Hvitt er fint det, men til enkelte formål er det fryktelig upraktisk. Alt synes jo på hvitt underlag, og strykebrettets trekk var i så måte intet unntak. Nå er det jo ikke slik at klærne som strykes er skitne, men strykebrettet har liksom vist seg og være flott som avlastningsbord også, og det er med all sannsynlighet derfor det har blitt skittent også.


Og jo da, vi har vaskemaskin. Det er ikke slik at vi kaster og kjøper noe nytt så fort ting blir møkkete, men enkelte ting blir liksom aldri gullende rent igjen uansett hva vaskemiddelreklamen sier. Så, i stedet for å vaske strykebrettrekket både titt og stadig, har jeg rett og slett laget et nytt.


Jeg klippet ut et stoffstykke tilpasset strykebrettets form, lagde en løpegang, trædde i en strikk, puttet på en stopper som jeg fant i knappeglasset, og voilà! Strykebrett i ny drakt.


En hver make over-presentasjon med respekt for seg selv, burde selvsagt hatt både før- og etterbilder, men førbilder ble i sygledens iver glemt, og det gamle trekket er nå på vask. Ja, for det stoffet kan jo kanskje brukes til noe annet?

Har du forresten husket å melde deg på Bustebloggens give away?


 

4 kommentarer:

Frøydis sa...

Vi har også strykebrett...men ikke spør meg hvordan det ser ut...jadda, gubben som gjør dêt også, hehe..
Han er litt rar sånn han mannen min, som du sikkert har skjønt...elsker å shoppe, elsker husarbeid..og en gang stod han TRE timer og strøyk tøy!! HELT sant!!
Er VELDIG takknemlig, bare så du vet det ;-))

Klem fra meg

Anonym sa...

Fint det ble
:D

Unknown sa...

Så fint det ble da.

Elisabeth, innerst i veien sa...

Herlig, dette er noen hundre husmorpoeng, synes jeg! ☺☺

Related Posts with Thumbnails