Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
torsdag 7. oktober 2010

Et himla mas!

Det hersker ikke lenger bare fred og harmoni i Bustehjemmet. Stemningen bærer preg av dårlig kommunikasjon, masing, men også en voldsom omsorg. Hadde partene vært like hissige, kunne det lett brutt ut krig innen kvelden var omme, men det vil forhåpentligvis gå bra. Med en stor porsjon tålmodighet er det utrolig hva man kan bære over med.


Neida, vi skal ikke skilles. Ei heller er vi uenige. Hvertfall ikke Bustemannen og jeg. Den som er uenig, er nok heller Soodus. Stakkars pusegutten vår.


På søndag fant vi en flis i poten hans, som vi tok ut før vi renset såret og dynket ham i pyrisept. Alt så ut til å ende såre vel, og haltingen avtok raskt. Men, hvor lenge var Eva i paradis? Soodus var der i omtrent et døgn, før han haltet like ille som sist. I går ringte vi dyrlegen, og fikk time i morgen tidlig klokken 10. "Også må dere holde katten i ro frem til da, altså må han være inne." Jeg var på nippet til å spørre om hun var splitter pine gal, men lot det være, og gjorde et tappert forsøk på å holde Soodus inne. Etter et kvarter hadde jeg fått nok, og slapp ham ut.

Soodus' første tur ut etter at han ble funnet ensom
og forlatt i en grøftekant halvannen måned tidligere.

Soodus hater nemlig å være inne, hvertfall når han selv ikke vil, og det vil han aldri. Han kommer gjerne inn for litt mat og kos, men på hans egne premisser. Når han blir tvunget til å være inne... la meg bare si det slik: Hørselvern påkrevd. Makan til masing!


Nå har Soodus kommet inn igjen, og for at han ikke skal gå glipp av sin date med dyrlegen i morra, er han pokka nødt til å være inne frem til da. Uansett hva han måtte synse og mene om det. Desverre for oss, synser han ganske mye om akkurat det, og mens han skriker seg hes, skraper han malinga av ytterdøra i håp om at noen forbarmer seg over ham og slipper ham ut. Sorry, Soodus!


Hadde vi ikke syntes så synd på pusen vår, hadde vi vel gått fra konseptene, men det er bare å smøre seg med tålmodighet. Det er ikke ille enda. Natta derimot - den kan bli lang! Hadde han bare forstått at vi vil hans eget beste...


Ha en flott kveld, med eller uten mas!

9 kommentarer:

RoseSommer sa...

Stakkars dere. Godt dere har bildene fra dengang han var liten og søt til å gjøre dere virkelig ømme om hjerteroten, ettersom han nå ikke er fullt så liten og ikke fullt så ...eeh..

Noatunfrua sa...

Er ikke like greit å være kattemann heller alltid! God bedring til Soodus! :)

Elisabeth, innerst i veien sa...

Huff, ja jeg kan høre skrikene helt hit. Dere får sove med hørselsvern i natt...og vibrerende vekkerklokke under hodeputa. Lykke til hos dyrlegen i morgen.

Frøydis sa...

Hehe...uff, syns synd på dere nå, men imorgen på denne tida er han nok så god som ny og UTE!! Tenker han er så fornærmet nå at han stikker for flere timer...

Lykke til hos Dr.Dyregod, regner med vi får rapport ;-)
Klem fra meg

Siv sa...

Off da...ikke greit å være han nå, får håpe han skjønner at dere bare vil hans beste og at han tilgir dere for denne "katteplagingen " når han er opp å spretter igjen i morgen, forhåpentligvis uten skavanker og varig men, hi hi.. Utrolig hva vi gjør for disse dyrene våre som man blir sååååååå glad i ♥
Katten til min søster var i slåsskamp og ble bitt i halen, såret grodde aldri, så valget var avliving eller amputert hale. Valget var lett, et katteliv videre uten hale ! Pottiten har det veldig godt i dag ♥

Lenge siden jeg har kommentert i bloglandia nå...
Du hørte kanskje at vi var rundt om i hjemtraktene dine får litt siden,hi hi..

Veldig fint der da ;) Kanskje vi sees der en dag, var en veldig fin interiørbutikk i nærheten der, som defentlig skal besøkes igjen !

God bedring med kosegutten din ♥
Og nyt helgen sammen...

Varm klem fra meg

Fjordlykke sa...

Oj stakkars deg (og pus da)! Det er fryktelig å holde en katt inne. Man blir superstresset, for de er så desperate. En av de positive tingene med rasekattene.. Birmaen vår er glad og fornøyd så lenge han har menneskene sine rundt seg. Han må puffes ut døren:)

God bedring til pus!!
Klem fra dyrevenn:)

Mona Christin sa...

Hei.

Katter er nok utålmodige, men dette går sikkert bra. Vi hadde katt før, og den var ute så fort døren åpnet seg. Definitivt ikke innedyr.

God bedring til kattepusen.

Klem Mona C

Pia sa...

Da katten vår ble sterilisert, fikk vi også beskjed om å holde ham inne. Og vi gjorde jo det. Men det første stakkaren gjorde da han våkna etter narkosen, var å slepe seg fram til katteluka, og der sto han og mjaua og skrapte. Vi holdt ham inne, men til slutt slapp vi ham ut.

Anette (Hvit Romantikk) sa...

Hei vennen ! ♥

Jeg leste innlegget ditt i går, men tenkte jeg fikk titte innom igjen og legge igjen noen ord. :) Her går bloggingen i rykk og napp, hehe... Herlige bilder av Soodus gutten, og det nederste av han var jo bare helt nydelig da. ♥ Forstår at dette er en liten kar som liker å være ute, hihi...

Godt at det endte bra til slutt, og håper dere fikk litt søvn etter en natt med med masse skrik og skrål. ;) Håper det går bra med deg, og at du har hatt en koselig helg så langt. ♥

Natti natt vennen, sove godt ! ♥

Stooor klem fra Anette ♥

Related Posts with Thumbnails