Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
torsdag 2. september 2010

Torsdagstanker

Så var det plutselig torsdag igjen, og praktisk talt helg.
Plutselig var det september også, og det merkes godt at det har blitt ordentlig høst ute. Lufta er skarp og kjølig om morgenen, og jeg har måttet ta i bruk lette bomullsskjerf i halsen når jeg har dratt avgårde til skolen. Utgangsdøra står ikke lenger på vid gap fra morgen til kveld, og det tykke favorittpleddet er tatt frem. Om ikke lenge er vi nok nødt til å finne frem vedkurven også, for det er nokså kjølig om kvelden.


Den første septemberdagen ble brukt til å gjøre rent og å pusse vinduer og henge opp "nye" gardiner. Sommergardinene er vasket og lagt vekk, og høstgardinene er på plass. Det var som å få en ny stue, varm og lun. Det er rart hva små endringer gjør for et rom. Stua er heller ikke fullt så romantisk lenger; de sommerlige, rosa detaljene er byttet ut med litt andre ting. Sølv og hvitt blir nok Bustehjemmets farger i høst, og på salongbordet har blant annet det fine loppisfatet mitt fått plass, pyntet med kubbelys i ulike størrelser.


Få ting skaper mer stemning i et hjem enn levende lys, og i Bustehjemmet finnes det stearinslys i en hver krik og krok. Det er jo så koselig. Med en vilter Selmapus som holder seg mer og mer inne igjen, må vi passe godt på så ingen haletupper blir stående i lys lue, men det vil jo helst gå bra.


Også Bustebloggen har fått en liten oppfriskning for høsten. Etter litt plunder har jeg helt på egen hånd lagd en ny header, og som førstegangsprosjekt ble jeg riktig så fornøyd.


Dagene er hektiske i en Bustenelliks liv for tiden, og desverre får jeg ikke alltid brukt så mye tid i Blogglandia som jeg gjerne skulle ønske. Jeg ser at det er fler og fler som titter innom Bustebloggen, og mange av dere er flinke til å legge igjen varmende ord. Jeg leser og smiler, og kjenner jeg nesten blir litt høy på meg selv av alle godordene. Det er hyggelig å få positive tilbakemeldinger på noe man legger mye tid i og koser seg masse med. Jeg prøver så godt jeg kan og titte innom de fleste av dere også, men det er ikke alltid jeg rekker å legge igjen et spor. Som for eksempel når jeg spiser frokost, eller sitter på forelesning. Men, jeg leser, og jeg koser meg. Det er mange herlige bloggedamer der ute, og jeg er glad for at jeg får ta del i deres gjøren og laden, og bli kjent med mennesker jeg ellers aldri ville blitt kjent med. Så, en stor takk til hver og en av dere, for at nettopp dere er med på å lyse opp hverdagene.

Sokker + sandaler + vått gress = dårlig idé

Jeg kunne fortsette og skrive og skrive i hele kveld, men tiden springer desverre fortere enn meg. For øyeblikket kokkelerer Bustemannen på kjøkkenet, og arme riddere står på menyen. Det er lenge siden sist vi hadde en hjemmekveld begge to, men i kveld skal vi nyte både arme riddere og en ny episode av Bones. Sammen.


Jeg ønsker dere alle en fin torsdagskveld videre.
Vi blogges!
 

11 kommentarer:

Hegeslilleboble sa...

Nam, armeriddere er det lenge siden jeg har hatt. Kos dere med dem!

Ellers synes jeg headingen din ble kjempefin, er helt imponert jeg. Aner ikke hvordan jeg fikser slikt:)

Shy sa...

Du har vore effektiv, shina opp både hus og blogg! Våte sokke- bildet var jo reint kunsterisk, fine fargar! Ha ein god nesten-helg kveld :)

Noatunfrua sa...

Høres ut som dere har en koselig kveld på tapetet! Det kunne vi også hatt, men Snømannen ligger og snorker på sofaen... Jeg kikker litt på Bones, stikker litt når jeg får ånden over meg (noe som varer en halv runde... jeg har 32 masker... det sier vel sitt om min strikkeentusiasme?) og kikker innom hos de "vanlige" bloggene :)

Kos deg med arme riddere og din egen ridder i hvit rustning (eller hvordan var det der igjen?) i den høstkoselige stua di!
Klem!

fryd&forandring sa...

åå, det hørtes jammen godt ut! Nydelig header du har laget, den bør du så absolutt være fornøyd med ja! Er veldig plundrete med headere synes jeg..
Kos deg med ridderne og levende lys. Tipper det blir god stemning jeg!

Frøydis sa...

Arme riddere...er det sånne brødskiver som er dyppet i egg og stekt i panne, med sukker på?
Hukommelsen blir verre ettersom årene kommer på...skylder nå på det ihvertfall, hehe

Bloggen din er veldig fin, får ei venninne til å gjøre sånt for meg jeg, hehe..

Klem, Frøydis

Martilie sa...

Lekker header, så flink du er.. Jeg elsker knapper - så denne falt jeg helt for :)

Arme Riddere høres deilig ut, faktisk ikke lenge siden jeg introduserte det for jentene (de var så begeistret)

Stearinglys og høst hører sammen, er bare sååå kos!

Nyt fredagen og ei deilig helg!

Klem til deg

Martilie sa...

Ha ha.. Stearing-lys... ja ja.. Går litt fort i svingene :)

Siv sa...

Hi hi... du må nok legge bort sandalene nå ,)

Deilige dager med kos og stearinlys og en riktig god helg, ønsker jeg deg !

Klem

Anette (Hvit Romantikk) sa...

God morgen vennen ! ♥

Det ble brått høst syntes jeg, men koselig med mørke høstkvelder og massevis av stearinlys. ♥ Arme riddere er evigheter siden jeg har smakt, flere år faktisk. Men det er jo så lettvint og godt ! ♥

Hihi, artig bilde av våte tottisser. Må si meg enig med Siv om at det er på tide å legge bort sandalene nå, hehe... :)

Kjempeflott header, dette fikset du bra ! ♥ Veldig flink er du syntes jeg. :) Har lyst til å bytte headeren min jeg også, men det var det å sette seg ned med det da.

Håper du får en strålende helg vennen, kos deg ! ♥

Klemmer fra Anette ♥

SjarmogKaos sa...

Hei! Så koselig med hilsen din på bloggen min!♥ Og da fant jo jeg din blogg også - og følger deg gjerne videre! Klem Cecilie

InstatreffNorge sa...

Deilig med hjemmealenekveld iblant:)
Kose seg med godis og hva man vil på tv:)

Jeg som deg elsker levende lys. Burde blitt sponset, for jeg bruker en hel liten formue på te lys. Men det er jo så kos utover nå:) Har nesten ikke lamper vi, bare levende lys;)
Lenge leve romantisk stemning;)

Håper du ikke har stressa altfor mye i helga.

Ser det er to loppis denne helga også, men jeg rekker jo aldri:P

Klemmer

Related Posts with Thumbnails