Velkommen til Bustebloggen

En utpreget hverdagsblogg med små gløtt fra en hverdag som nok ikke er så festlig som mange skulle tro. Her luftes små og store tanker, det skrytes av interiør og gryende håndarbeidsferdigheter, mens hverdagsgledene står i sentrum. Det hele krydres med en stor porsjon humor, men har også små stikk av alvor. Håper du vil like deg her, og legg gjerne igjen et spor før du går.
Bloggtreff?LykkeLise og jeg har ille lyst til å treffe noen av dere fantastiske bloggedamer vi har blitt kjent med der ute. Eller, egentlig kunne vi vel tenke oss å treffe dere alle sammen, men geografien setter raskt en stopper for akkurat det.

Som sikkert flere av dere har snappet opp hist og her, har det vært snakk om å få til et litt større bloggtreff før jul. Men så, plutselig! Det er jo ikke tre uker til første advent engang! Da blir det kanskje litt vel optimistisk å få til et skikkelig bloggtreff før jul? Dagene har det jo med å fylles raskt på denne tiden av året.

Etter å ha diskutert litt frem og tilbake, kom derfor LykkeLise og jeg (som heller aldri har møttes, men som begge holder til i Fredrikstad) frem til at vi forsøker å tromme sammen til et skikkelig bloggtreff på nyåret i stedet, også tar vi heller et lite lokaltreff nå. Vi ser for oss en kaffekopp eller noe i den retningen. Gjerne på en helt vanlig ettermiddag.
Er det noen som har lyst til å være med på det?

Legg igjen en liten kommentar: Er du interessert? Når passer det for deg?

Bloggehilsen fra Bustenellik og LykkeLise

(09.11.10.)


Oppdatering

Det ser ut til å være enighet om at onsdag 1. desember er en bra dag for bloggtreff, så vi holder av den. Kveldstid er vel det som passer best for de fleste?

Det er ganske mange som har vist interesse, og det er stas. LykkeLise og jeg har snakket litt, og kommet frem til at vi setter en påmeldingsfrist, og så bestiller vi bord et passende sted i Fredrikstad. Høres det greit ut?

For og gjøre det enkelt og greit, kan vi jo si at kommentarer skrevet fra og med i dag og frem til og med 26. november gjelder som påmelding?
Håper og se nettopp deg på bloggtreff!

Bloggehilsen fra Bustenellik

(17.11.10.)

Nok en oppdatering

Vi møtes på Mormors Café i Gamlebyen, Fredrikstad, onsdag 1.desember klokken 18.00.9 kommentarer:

verdens heldigste mamma sa...

Hællæ !!! :) Jeg er med ! :) Blir det oss 3 da eller ?? he he :)

For meg passer det for eks onsdag 1. des, kveld ??? :)

Klem!

Anette (Hvit Romantikk) sa...

Hei vennen ! ♥

Det hadde vært veldig koselig altså, men er veldig usikker på om jeg får det til før jul. Er mye på timeplanen framover, og det er jo ikke bare meg det kommer ann på. Da tenker jeg på at Tom bla (mannen min) for han jobber en del. Men på nyåret blir jeg gjerne med, så det er bare å finne en dato, så skal jeg holde av denne dagen. :) Men hold meg oppdatert da.

Håper bustemannen blir frisk snart slik at du får deg litt søvn. ♥

God klem fra Anette

Noatunfrua sa...

JEG er med! Så sant ikke min kjære samboer jobber ettermiddagsskift, da... :D Og ja, du har sagt dette her før, men jeg er TREIG om dagen... *sukk* 1001 ting å gjøre, 0 energi... Har ikke tilfeldigvis noe energi tilsalgs du?

Ha en nydelig dag da, snuppa!
Klem!

InstatreffNorge sa...

Der kom jeg meg inn på nett igjen også, og fikk titta litt hos deg. Kjipt å ikke få sovet, det vet jeg alt om..man fryser, blir uggen og helt ødelagt:P Håper han kællen er frisk snart:)
Blir så kos med treff, nå er vi jo fire her ser jeg. 1 des. da eller?:)

Klem

Bustenellik sa...

1. desember funker egentlig for meg også, forutsatt at vi møtes kveldstid slik at jeg får brukt dagen til å lese til matteeksamen som kommer opp 3. desember (Gud være med meg!). Så gøy at vi får til noe da, dere :D

verdens heldigste mamma sa...

Jeg gleder meg !!! :) JEEEY ! :)

Anonym sa...

jeg er også med:) men jobber turnus da, så kommer an på hvilken dag det blir. Tenker dere kveld eller dagtid?
Så koselig å treffe bloggedamer:)
klem

Mona Christin sa...

Hei.

Jeg har ille lyst og skal prøve å få det til. Og så kommer du med info ang når og hvor? Jepp.

Blir spennende. Har møtt Lotte og Laila Johanne før, men ikke Lykkelise og deg (tror jeg). Og så jeg som er så ille beskjeden og da... Hmm...

Klem Mona C

Jennys fire vegger sa...

Åh! :-D Ille lyst til å være med! Men onsdager er egentlig ikke en bra dag (begge ungene har hver sin fritidsaktivitet...). Skal se hva jeg får til, hvis dere har plass til èn til??

Ha en fin dag videre.
Klem Jenny

Related Posts with Thumbnails